חומרים ל-4 מנות
מרכיבים:
50 גרם שמן
2 בצלים קצוצים דק
1 כפית שום כתוש
3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אגוז מוסקט
100 מ"ל נוזל קוקוס או שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר בצל עד לשקיפות. מוסיפים שום ומטגנים קלות. מוסיפים בטטות ומטגנים כ-2-3 דקות.
מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מתבלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הבטטות.
טוחנים את תוכן הסיר עם הנוזלים בעזרת בלנדר (הכי נוח ידני), מוסיפים נוזל קוקוס מתקנים תיבול ומגישים.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379